Hirdetés

SDXC kártyák 2 TB tárhellyel



|

Másodpercenként 300 MB másolható az új formátumú memóriakártyával.

Hirdetés

 

sdxc_memory_card.jpg
Az új memóriakártya-formátumok bejelentésekor általában nem lehet tudni, hogy az adott típus mennyire lesz sikeres és elterjedt. Rendszerint ezért is lehet csak óvatosan üdvözölni az újítást. Az SDXC (SD eXtended Capacity) kártyánál talán más a helyzet.

 

Az új tároló 2 TB tárhelyet kínál a felhasználó számára, és a Microsoft exFAT fájlrendszerén alapul. A kártyára 4000 RAW formátumú kép és akár 100 HD-videó is ráfér, de 60 órányi HD-anyag rögzítéséhez is kiváló lehet, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy másodpercenként 300 megabájtos adatátvitelre képes.

 

Az első SDXC kártyák márciusban kerülnek a piacra - írási és olvasási sebességük egyelőre csak 104 MB másodpercenként, kapacitásuk nem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.