Hirdetés

SDXi Carbon: apró játék-PC folyadékhűtéssel



|

A Shuttle újdonsága feltűnően apró, kiváló megjelenésű, és meglehetősen drága.

Hirdetés

 

A Shuttle bemutatta legújabb játék-PC-jét, amely már első ránézésre különlegesnek tűnik. A legfeltűnőbb, hogy meglehetősen kicsi, még akár egy hátizsákban is magával viheti használója. Mindössze 18,5 x 20 x 31 centiméteres házról van szó, amelynek tehát nem csak mérete, de a festése is vonzza a tekintetet.

 

Az SDXi Carbon névre keresztelt PC ráadásul folyadékhűtéses, és akár nagyon erős hardverelemekkel is kérhető. Az alapverzióhoz egy 3 GHz-es Core 2 Duo E8400-as CPU jár, de két másik Intel processzor is rendelhető a gépbe, amely 2, 4, illetve 8 GB RAM-mal érkezik.

 

Két tároló kérhető, melyek mérete összesen 250 GB és 2 TB között mozog. Grafikus kártyát az NVIDIA GeForce GTX 285 (1 GB GDDR3), a GeForce 9800GT (512 MB GDDR3), valamint a RADEON HD4850 (512 MB GDDR3) trióból választhatunk.

 

A Wi-Fi-modul mellett szintén opcionális a Blu-ray-író, és még sok más extra. Az SDXi Carbon alapára 2599 dollár (637 000 forint), az extrákkal együtt azonban a 6000 dollárt (1 500 000 forint) is meghaladja a vételára.

 

A Shuttle új mini játék-PC-jéről bővebb információt itt találhatnak.

 

sdxi-carbon.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.