Hirdetés

Seagate: a világ első 4 TB-os külső merevlemeze



|

Csinos gépházban, opcionálisan akár nem csak USB-vel kerül forgalomba a gigász.

Hirdetés

Nemrég beszámolhattunk a Seagate hibrid merevlemezeinek kedvező piaci fogadtatásáról, ma pedig a világ első 4 TB-os külső merevlemez meghajtójával hívja fel magára a figyelmet a gyártó.

 

A gyártó csinos GoFlex Desk gépházába szerelte jelenleg vezető kapacitású meghajtóját, így állt elő a világ első 4 TB-os külső meghajtója. Az USB 3.0 csatlakozású GoFlex Desk házon négy led jelzi nagy vonalakban a beépített merevlemez szabad kapacitását. Igény szerint a Seagate GoFlex csatlakozása révén lehetőség van FireWire 800 interfészre váltani.

 


A belső Baracuda XT SATA meghajtóban 5 egyenként 800 GB-os lemeztányér pörög percenként 7200-as fordulatszámon, 64 MB gyorsítótárral megtámogatva. Nincs jele annak, hogy ez egy kiemelt teljesítményű merevlemez lenne, egyelőre külső egységről lévén szó a biztos kapacitásra hajt a gyártó. (Nemrégiben 1 TB-os tányérokkal is jelentkezett már a Seagate.)

 

Két éves garanciát kapnak a vásárlók a már jelenleg is elérhető meghajtóhoz, melyért jelenleg mintegy 250 dollárt kell kifizetniük.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.