Hirdetés

Seagate NAS-ek 3 TB-os HDD-kkel



|

A BlackArmor NAS 220-ba és 440-be egyaránt 3 terabájtos Seagate merevlemezek kerülnek.

Hirdetés

A Seagate bemutatta legújabb hálózati adattárolóit, a BlackArmor szériába tartozó NAS 220-at és 440-et. A hálózati tárolószerverek érdekessége, hogy a Seagate saját merevlemezeit használják, méghozzá a legújabb, 3,5 hüvelykes, 3 terabájt kapacitású modelleket.

 

A kettő-illetve négyrekeszes tárolók rendelkeznek Ethernet csatlakozóval, és támogatják a Microsoft Active Directory 2000-et, 2003-at és 2008-at. Hardveres titkosítással bírnak, és ajándékba jár hozzájuk a SafetyDrill+ szoftvercsomag adatmentésre és-visszaállításra.

 

Az elsősorban kis üzleti vállalatokat, 6, illetve 12 terabájt kapacitással kiszolgáló NAS-ek ára a következőképpen alakul: a 6 TB-os BlackArmor NAS 220 ajánlott végfelhasználói ára 650 amerikai dollár; míg a 12 TB-os BlackArmor NAS 440 vételára 1900 dollár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.