Hirdetés

Segít lecserélni a MacBookod a Microsoft



|

Fordult a kocka, és most a Microsoft adja ki a költözési segédletet.

Hirdetés

Miközben eddig mindig az Apple akarta mindenünket átköltöztetni a saját platformjára - és így windowsos laptopról minket MacBookra -, addig most fordul a kocka, és a Microsoft akar mindenkit MacBookról Surface Bookra átvinni. 

Hirdetés

A 13,5 hüvelykes Surface Book a 13 hüvelykes MacBook Pro közvetlen riválisa, és a bemutató alatt is ezt a két modellt hasonlították össze. A Microsoft szerint kétszer gyorsabb az ő gépük - korábban az Apple is ezzel a módszerrel érvelt. 

A redmondiak egy csokornyi tippet szedtek össze a MacBookról váltó felhasználók megsegítésére, illetve van útmutató ahhoz, hogyan lehet a fotókat, a fájlokat és a leveleket átvinni a Surface Bookra. Külön oldalt szenteltek annak is, hogyan lehet Apple szoftvereket használni a laptopon, ha valakinek iPhone-ja van. 

Ez egy újabb jel arra, hogy a Surface Book nemcsak erősen prémium, hanem nagyon kedvelt gép is lett. Az eddigi tesztek és beszámolók elképesztően pozitívak róla, pedig a vételára 1499 és 3199 dollár között nem éppen kedvező. Cserébe az Intel Core CPU-k, a 8-16 GB RAM és a külön GPU erős alapot adnak a kezünkbe. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.