Hirdetés

Segítség, két videokártyám van!



|

Hirdetés

Előszöris: semmi esetre se próbáljuk meg eltávolítani - elég nehéz is volna, ez ugyanis teljesen normális működés, már amennyiben a második neve után szerepel a Secondary kifejezés is. A mostanában gyártott videokártyák ugyanis vagy több monitor kezelésére alkalmasak - több VGA- vagy DVI- aljzat található rajtuk -, vagy pedig ellátták őket S-Video kivezetéssel, amelyen keresztül a videokártya képe például egy televízión is megjeleníthető.

 

Ezt a második lehetőséget jelöli furcsa mód külön kártyaként a Windows. Igazából nincs vele teendő; amennyiben szükség van a második megjelenítőre, az ezzel kapcsolatos beállításokat a videokártya meghajtóprogramjának felületén találjuk, amelyet leggyakrabban a Vezérlőpult Megjelenítés moduljának Beállítások fülén, a Speciális gomb lenyomásával érhetünk el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.