Hirdetés

Sella CPU-hűtő az Alpenföhntől



|

A német EKL új hűtője Intel és AMD processzorokat is támogat.

Hirdetés

Az EKL úgy gondolta, még az idei év vége előtt piacra dobja új processzorhűtőjét, az Alpenföhn márkanév alatt. A német cég újdonsága a Sella nevet kapta, és Intel és AMD processzorokkal egyaránt használható. Egészen pontosan az Intel LGA775, 1156, valamint az AMD AM2, AM2(+) és AM3 foglalatokat támogatja az eszköz.

 

A Sella golyóscsapágyas ventilátora 92 milliméteres, és 850-től 2200-as percenkénti fordulatig képes kavarni a levegőt, maximális 29,8 dBA zajszint mellett. A Sella úgynevezett HDC technológiát használ: a három darab réz hőcső közvetlen érintkezésre lett kialakítva. 

 

A dobozban a processzorhűtő mellett egy injekciós fecskendőt is találunk, amely előre van töltve a szükséges kenőanyaggal. A tervek szerint az Alpenföhn Sella már kapható a boltokban, egészen pontosan 20 eurós áron.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.