Hirdetés

Sennheiser 323D 3D G4ME



|

A 323D nem kapott minőségi anyagokból építkező burkolatot, de legalább így valamelyest kedvezőbb árfekvésű aural fejhallgatót tisztelhetünk benne, mint nagy testvérében, a 360 PC-ben.

Hirdetés

Az olcsó plasztik fejpánton szivacs szolgál a kényelemért, de a hajszálakat előszeretettel húzgálja a műanyag borítás. A hangszabályzó a bal fülrészre került, míg a Sennheiser hangminőségű mikrofon a bal fülrészen található. A hangszabályzó kissé lazának tűnik, túlságosan könnyen forog. A mikrofon szerencsére nagyon is rendben van és amikor felhajtjuk, a kattanás után elnémítja a füles. 230 grammjával a 323D pehelysúlyúnak számít, de sajnos erről nem egy mérnöki csoda hanem a gyenge anyaghasználat tehet. Elsőre tehát olcsó darabnak tűnik a Sennheiser belépő modellje, de ehhez képest az árcédula nem ezt sugallja.

 



Kérdés, hogy a specifikáció képesek-e meggyőzni a felhasználókat, hogy ezt a fülest válasszák. Nos, a 323D 7.1 surround hangzásra képes és a 32 ohmos, neodymium mágneses DuoFol membránú fülrészek legfeljebb 113 dB hangnyomásra képesek. A füles15 – 23 000 Hz frekvenciatartománya bőven túlszárnyalja a legérzékenyebb audiofil emberkék receptorainak képességét is. A 7.1 hangzásnak azért érdemes örülni, mert mondjuk játék közben sokkal pontosabban meghatározhatjuk hol oson az ellen, így könnyebb levadászni. A pontos hangzást biztosító füles nem túloz a basszuson, a közepeken sem spórol ahogy azt sok játékra szánt társa teszi. Ennek köszönhetően zenehallgatásra is megfelel. Az olcsó kinézetű külső tehát meglepően jó minőségű belsőt rejt, de ettől eltekintve kemény dióval van dolgunk.

Egyrészt a dobhártyákat simogatni fogják a 323D fülrészeiből kiáramló hanghullámok tömkelegei, de kényelem és anyagminőség szempontjából nem üti meg azt a mércét, amit ilyen áron elvárna tőle az ember fia. Akinek az utóbbi két szempont nem számít túlzottan, nyugodtan válassza ezt a fejhallgatót, de aki minden tekintetben minőségi darabot keres, ne ennél nyissa ki a pénztárcáját.

Adatok:

- 230 g,
- 32 ohmos,
- neodymium mágnes hajtású DuoFol membrán
- 113 dB
- fejhallgató frekvenciatartománya: 15 – 23 000 Hz
- mikrofon frekvenciatartománya: 70 – 15 000 Hz
- Forgalmazó: Audio Partner Kft.
- Web: sennheiserusa.com
- Ár: 35 000 Ft

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.