Hirdetés

Series 9: Quad HD luxusmonitor a Samsungtól



|

Az IPS nem volt elég jó az távol-keleti gyártónak, az új modell az Apple monitorokkal konkurál.

Hirdetés

Itthon is elérhető már a Samsung legújabb csúcskategóriás, 9-es sorozatú monitorja. A képek alapján ellenállhatatlan megjelenésű termékről van szó és képminőségben is előrelépést ígér a gyártó.

A monitor a Samsung tavalyi évben debütált Plane Line Switching (PLS) paneljére épül, amely leginkább az IPS (In Plane Switching) továbbfejlesztéseként fogható fel. A gyártó szerint tovvábbviszi és javítja az IPS színminőségét, kontraszt arányát és ugyanolyan széles, 178 fokos betekintési szöget biztosít. Reméljük, hogy ezt hamarosan ellenőrizhetjük, a Series 9 monitorcsalád ugyanis, mely ezt a technológiát alkalmazza már kapható itthon. Az állítható magasságú állvánnyal szerelt modell kijelzője Quad HD (2560×1440) felbontású és 285 cd/m² fényerővel bír, ráadásul felülete matt.

A képernyő stílusos alumínium talpába került minden kimenet és bemenet: a DisplayPort, a Dual Link-DVI, az USB és a HDMI csatlakozók, valamint a beépített 7 wattos sztereó hangszórók is. A Series 9 monitor a Mobile High Definition Link (MHL) kompatibilis eszközökkel (okostelefonokkal, táblagépekkel) is együttműködik.

 

Nyilvánvalóan az Apple óriásmegjelenítőivel konkurál a Samsung 970-es (S27B970D), csakúgy, ahogy a nemrégiben megjelent Series 9 noteszgép is a MacBook Air babérjaira tör. Ez az árpolitikán is érzékelhető, a prémium kategóriás termék hivatalos ára 299 000 forint (valójában már 250 000 forinttól beszerezhető).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.