Hirdetés

Sharkoon Bandit ház SATA HDD-dokkolóval



|

Az ATX-es ház az extrák mellett kiváló szellőzést is ígér használójának.

Hirdetés

A Sharkoon általában figyelemreméltó PC-házakkal rukkol elő. Nincs ez másképp ezúttal sem, a Bandit névre keresztelt ATX-es házat érdemes szemügyre vennie annak, aki új vásárlásán gondolkodik. A Bandit legjobb extrája a tetőlapra szerelt SATA HDD-dokkoló (2,5 és 3,5 hüvelykes HDD-khez), aminek segítségével úgy cserélgethetjük a merevlemezeket, mint a pendrive-okat.

 

Az öt darab 5,25 hüvelykes és három darab 3,5 hüvelykes meghajtóhellyel rendelkező Banditbe egy előre szerelt memóriakártya-olvasó is került, SD, SDHC, CF, MMC és USB 2.0 formátumok támogatásával. A HDD-dokkoló elé került a bekapcsoló-és resetgomb, illetve LED-jeik, valamint két USB 2.0-ás, egy eSATA, egy mikrofon és egy audiocsatlakozó.

 

A Bandit szellőzés terén is sokat nyújt. Gyárilag elöl és felül egy 120, illetve egy 180 milliméteres LED-es megvilágítású légkavarót kapunk. A ház előlapja lyukasztott a légáramlatok érdekében. Oldalra - opcionálisan - két 140 vagy két 120 millis hűtőt tehetünk, hátra pedig egy darab 120 milliméteres ventilátort. A 69 euróért megvásárolható Banditről bővebb információ a Sharkoon honlapján található.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.