Hirdetés

Sharkoon dokkoló FireWire csatlakozóval



|

Az új QuickPort modellre eSATA és USB 3.0-ás port is került.

Hirdetés

A Sharkoon egy új dokkolót mutatott be, amellyel a QuickPort sorozatát bővíti tovább. A Sharkoon SATA QuickPort U3 FireWire névre keresztelt eszköz amolyan három-az-egyben, ugyanis a FireWire szabvány mellett az eSATA és az USB 3.0 típusú csatolókból is került rá.

 

Az új FireWire porttal a Sharkoon ezúttal a Mac-felhasználók számára is kedvez. A belső SATA csatolófelület 1,5 Gb/s-tól 6 Gb/s-ig kompatibilis a meghajtókkal, SSD-ket és HDD-ket pedig egyaránt tud fogadni.

 

Az asztali adapterbe függőlegesen helyezhetőek bele az adattárolók, 2,5 és 3,5 hüvelykesek egyaránt. Az eszköz 130 x 70 x 95 milliméteres, és 550 grammos. A dokkoló ára 64,90 euró.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.