Hirdetés

Sharkoon HDD-dokkoló és USB 3.0-ás hub egyben



|

Az új QuickPort széria első tagja 2,5 és 3,5 hüvelykes HDD-ket és SSD-ket is támogat.

Hirdetés

A Sharkoon egy új szériával bővítette a közkedvelt dokkolóinak sorozatát. Az új QuickPort sorozat merevlemezek és SSD-k befogadására egyaránt alkalmas, ennek a feltétele csupán annyi, hogy az adathordozó SATA csatolófelületű legyen.

 

A QuickPort H3 USB3.0 nevű eszköz a 2,5 és a 3,5 hüvelykes meghajtókat egyaránt támogatja; azonban ennél többet is nyújt. Extraként USB 3.0-ás hubként szolgál, ugyanis az elején három USB 3.0-ás port található.

 

A SATA meghajtókat támogató QucikPort H3 USB3.0 71 x 133 x 95 milliméteres, és 520 grammos. Rendelkezik egy állapotjelző LED-del, illetve a megszokott gombbal, amelynek a segítségével a meghajtó kivehető. A Sharkoon újdonságának ajánlott végfelhasználói ára 49,99 euró.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.