Hirdetés

Shirtinator - Nem csak pólóban nagy!



|

Készítse el álmai pólóját, vagy lepje meg barátait, munkatársait egyedi tervezésű ajándéktárgyakkal!

Hirdetés

Ebbe az egyetlen mondatba sűríthető össze a Shirtinator webáruház (www.shirtinator.hu) lényege. A hagyományos webáruházakkal ellentétben a Shirtinator nem csupán a megrendelését fogadja, hanem lehetőséget kínál arra, hogy szabadon engedje az önben lakozó kreatív alkotó szellemet. Az erre a célra létrehozott creator, vagyis tervező segítségével csupán néhány kattintás kiválasztani a terméket, majd annak egyedi arculatot kölcsönözni a több ezer mintából. Amennyiben ezek nem felelnének meg tökéletesen az igényeinek, úgy módjában áll saját szöveget és képet is elhelyezni a kiszemelt terméken, legyen szó pólóról, pulóverről vagy bármilyen egyéb ruhadarabról, ami katalógusunkban szerepel. Az említetteken túl bögrét, sapkát, kitűzőt, kispárnát, plüssjátékot, valamint autóba való napvédőt is módjában áll személyre szabottan megtervezni.

 

A Shirtinator az elkészült terméket már akár egyetlen példány esetén is kiszállítja az ön által megadott címre, ugyanakkor cégek számára is képes nagyobb mennyiség gyors és rugalmas leszállítását garantálni. Nagyobb tétel megrendelése esetén természetesen kedvezményt biztosítanak. Végül, de nem utolsósorban egyéni és céges partnereiknek felkínálják a lehetőséget, hogy saját webáruházat nyissanak. A Shirtinator igény szerint elkészíti webáruháza arculatát, megtervezi az értékesíteni kívánt termékeket, gondoskodik a reklámról és a marketingről, gondozza a megrendeléseket, fenntartja az ügyfélszolgálatot, míg önnek nincs más dolga, mint bankszámlája gyarapodását figyelni.

 

Íme egy példa:

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.