Hirdetés

Shuttle barebone a legerősebb Core i7 CPU-val



|

A Shuttle legújabb zászlóshajója az SX57J3, amelybe az Intel Core i7-980X Extreme processzora is beleillik.

Hirdetés

A Shuttle legújabb mini-PC-jére nagyon igaz, hogy attól, hogy kicsi, még lehet nagyon erős. Az új zászlóshajó a Shuttle SX57J3, és mindössze 33 x 21,5 x 19 centiméter méretű; azonban elképesztő teljesítményre képes.

 

A barebone-t az Intel Core i7-980X Extreme processzorához tervezték, de bármilyen más Core i7-es CPU-t képes befogadni. Ehhez 16 GB DDR3-as memória társul. Van két darab PCI-E-x16 befogadóhely, így CrossFireX vagy SLI konfiguráció is használható.

 

A két gigabites ethernet port mellé két SATA-s foglalat jár RAID-támogatással, kettő anélkül, és még két eSATA; valamint a barebone képes még négy külső SATA-eszközt energiával ellátni. A 80+-os, 500 wattos tápegységgel szerelt gép alapára a CPU, memória és meghajtók nélkül nettó 470 euró.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.