Hirdetés

Shuttle: érintős nettop fogantyúval



|

A Shuttle Europe bemutatta különleges kialakítású, érintőképernyős nettop készülékét.

Hirdetés

A Shuttle X5000TA az X50 európai változata. Az érdekes kialakítású, érintésérzékeny panellel rendelkező készülékhez hasonlóval már az Asus és az MSi is jelentkezett korábban. Az alig 3,6 cm széles, bőröndhöz hasonlító számítógép hatalmas érintőképernyője 15,6 colos képátlóval, 1366 x 768 pixel felbontással bír. A Shuttle nettop készülékében egy Intel Atom 330 processzor dolgozik, amelyet egy 1 gigabájtos memória egészít ki. Ezek adják az alapot a Vista Home Basic operációs rendszernek.

 

 

shuttle_x_5000ta.jpg
 

 

 

A fájlokat a 160 gigabájtos merevlemezen tárolhatjuk el. A kiegészítő funkciók között szerepel egy 1.3 megapixeles webkamera a kijelző fölött, öt darab 2.0 USB port, egy gigabit ethernet, Wi-Fi, VGA-kimenet és 6-csatornás audiokimenet is, de nem maradt ki a szórásból a sztereó hangszórópár sem. A Shuttle X5000TA jelenleg elérhető Európában 651 eurós áron.

 

Ha valakinek esetleg nem tetszene az Atom 330 processzor és a Vista operációs rendszer, az jobban teszi, ha vár még egy picit, ugyanis a cég sajtótájékoztatójában elárulta, hogy többféle hardverrel - például CULV processzor -, fizikai mérettel, tudással és rendszerrel felszerelt Shuttle nettop készülékeket kívánnak mielőtt a piacra dobni, amelyek fejlesztése már megkezdődött.

 

shuttlex5000ta.jpg
 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.