Hirdetés

Shuttle: itt a legújabb játékos barebone



|

A Shuttle az E3-on mutatta be a J3 5800G névre keresztelt játékos barebone PC-jét.

Hirdetés

A Shuttle mindig kicsi és nagyon erős gépeket dob piacra, ezúttal sincs ez másképp. Az idei E3 expón bemutatott J3 5800G bár lehet viszonylag könnyűsúlyú barebone is, a legfelszereltebb változatába már az új NVIDIA GTX 480-as videókártya és az Intel Core i7-es processzorai kerülnek.

 

Az apró játék-PC-be maximum 16 GB DDR3-as RAM fér, és a Gigabit Ethernet mellett 7.1-csatornás audiórendszert is kapunk. Operációs rendszernek Windows 7 jár a géphez, a Core i7-es CPU pedig szinte bármelyik lehet, még az Extreme Edition is. Két HDD fér az apró házba, azonban akár 2 terabájtnyi tárhelyet is összeszedhetünk.

 

Alapból DVD-író jár a Shuttle géphez, azonban Blu-ray-meghajtót is tehetünk bele. Elöl egy 2.0-ás USB portot és egy USB/eSATA csatlakozót találunk. Az 500 wattos tápegységgel szerelt barebone ára 1900 dollártól indul, azonban ha beletesszük a fent említett GTX 480-at és egy Core i7-es processzort, az összeg jelentősen fentebb megy.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.