Hirdetés

Shuttle XPC SD39P2



|

Az új barbone a Core 2 Quad és Core 2 Extreme processzorokat is kezeli.

Hirdetés

 

A Shuttle SD39P2-es modellje már képes kezelni a legújabb hardvereket, így új megvilágításba helyezi a barboneokat. A divatos, teljesen fekete külsővel rendelkező ház alatt az SD39P2 az Intel 975X/ICH7-R chipkészletére épül, és akár 8 gigabájtnyi DDR2-es memóriát is képes kezelni.

 

Támogatja az Intel legújabb, Core 2 Quad és Core 2 Extreme processzorait, az NVIDIA 7950 GX2 és 8800 GTX, valamint az ATI X1900-as grafikus kártyáit; továbbá kezeli a nyolccsatornás HD-audio-rendszereket. A bővített BIOS-rendszerben beállítások találhatóak a CPU órajelével és a DDR2-es memória feszültségével kapcsolatban.

 

shuttle_xpc_sd39p2.jpg

 

PCI-Express kártyahely, három darab 3,5 inches foglalat és egy optikai meghajtó számára fenntartott hely, Ethernet, hét darab (!) USB 2.0-ás port, FireWare, eSATA, és egy 400 wattos SilentX tápegység alkotják a további extrák sorát.

 

A 12,8 x 8,7 x 8,3 inch méretű házba a Shuttle I.C.E. nevű hűtőrendszerét is beépítették, amelynek hála a ventillátor, így a hő és a zaj szintjei is szabályozhatóak. Az SD39P2 ára 554 dollár (107.000 forint).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.