Hirdetés

Siker előtt az ultrabookok?



|

Az elemzők szerint ha az Intel továbbra is kitart az ultrabookok mellett, akkor ennek már jövőre eredménye lehet.

Hirdetés

Az ultrabookok csalódást okoztak az eddig piacon töltött idejük alatt, az Intel és partnerei legnagyobb erőfeszítése és marketinghadjárata ellenére is. Az elemzők között ugyanakkor vannak, akik úgy gondolják, a santa clarai cég mégis sikerre viheti az ultravékony gépeket.

 

A DRAMeXchange elemzői szerint amennyiben az Intel továbbra is kitart az ultabookok mellett, akkor azok 30 százalékos részesedést szerezhetnek a notebookok között. Mindennek a kulcsa az árcsökkentés lesz. Mivel az SSD-k, kijelzők és házak egyre olcsóbbá válnak, az ultrabookok ára végül 699 euró lehet.

 

Idén azt várták, az ultravékony mobilgépek az összes számítógép-eladás 17 százalék teszik ki - mindez nem sok annak a fényében, amennyire az Intel igyekezett. Az elemzők ugyanakkor október elején a felére csökkentették a várakozásaikat.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.