Hirdetés

Sikeres gyűjtés után érkeznek az új Pebble okosórák



|

Szeptemberben már meg is kaphatják az támogatók és az előrendelők.

Hirdetés

Túlzás lenne azt állítani, hogy a Pebble megreformálta az okosórák piacát, a hozzá csatlakoztatható third-party kiegészítőkkel azonban elég korrekt kis szerkezet lett. Jobb bizonyíték erre nem is kell annál, hogy az újabb Kicksterteres gyűjtés a Pebble 2-re is sikerrel zárult, így hamarosan érkeznek az új kütyük.

Hirdetés

A napfényben is jól olvasható fekete-fehér kijelzővel ellátott okosóra már az FCC honlapján is felbukkant, az újítások közül elsősorban a Gorilla Glass üveg, a mikrofon és a pulzusmérő emelhető ki. A Pebble 2 egyidejűleg 129,95 euróért előrendelhető státuszba lépett, a vásárlók az adományozókkal együtt szeptemberben kapják majd meg.

Más újdonságok is formálódnak a Pebble háza táján, a színes ePaper kijelzővel és nagyobb akksival felszerelt Time 2 elméletileg januárban érkezhet 229,95 eurós áron, a futók számára optimalizált, illetve bármilyen funkcióra beprogramozható könnyűsúlyú Core termékek megjelenéséről egyelőre viszont nincs konkrét információ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.