Hirdetés

SilverStone TJ05 Black - prémium burkolat



|

A sok újdonság mellett nem szabad megfeledkeznünk a számítógép roppant fontos alkotójáról, a házról.

Hirdetés

Silverstone-ról sokan a Forma 1-re asszociálnak, ez esetben azonban egy számítógépházakat és egyéb perifériákat gyártó cégről van szó, amely az elmúlt időben óriási energiákat fektetett a nem olyan régen felkapott HTPC-k alapjául szolgáló házak előállításába. Ezek mellett azonban nagyobb méretszabványú termékekkel is foglalkozik - a TJ05 is egy ilyen darab, amelybe még a legmagasabb igényű számítógép-rajongók is el tudják helyezni hardverelemeiket.

 

tj051.jpg

 

Egy ilyen kategóriájú ház esetében talán már nem meglepő, hogy külseje teljes mértékben fémből, pontosabban alumíniumból készült. Szemrevételezése után azt kellett megállapítanunk, hogy talán még sosem járt szerkesztőségünkben ilyen könnyen szerelhető ház. Minden a helyén van, csavarok nélkül rögzíthetjük optikai egységeinket és merevlemezeinket is. A különböző alaplapi kártyáknak külön reteszelőrendszerük is van az extra biztonság érdekében.

 

Összesen négy optikai egységnek és tíz merevlemeznek ad helyet a konstrukció: mindezeket és a ház többi egységét alapkiszerelésben két 12 centiméter átmérőjű ventilátor hűti, és van hely további két, 8 centiméteres rotornak is. Nem egy olcsó darab, de a nagyon elegáns kivitel és szerelhetőség kárpótolja a szerencsés tulajdonost!

 

  • ATX szabvány
  • Tíz darab 3,5"-es hely
  • Négy darab 5,25"-es hely
  • Előlapi kijelző
  • Előlapi USB- és hangkivezetés

 

 

SilverStone TJ05 Black

Előny: Nagyon egyszerűen szerelhető, extra elegáns kivitel

Hátrány: Drága, lehetne benne tápegység

Teljesítmény: 91%

Szolgáltatás: 94%

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.