Hirdetés

Sínen volt a Canon



|

A bemutató témája ezúttal szokatlan volt: filmforgatás a vasúti parkban.

Hirdetés

Termékbejelentésnek ugyan kissé megkésett, ám bemutatónak a maga nemében nagyon is megfelelt a Canon rendezvénye, melyre a Vasúttörténeti Parkban került sor. Ezúttal szó sem volt arról, hogy előadásokat kellene végighalgatni, hiszen a termékek már piacon vannak egy ideje. A rendezvény célja inkább az volt, hogy a fotó-videó témakörben egyébként professzionális eszközökkel dolgozó partnerek és újságírók a gyakorlatban, egy éles feladat végrehajtása során győződhessenek meg a Canon fényképezőgépek és videokamerák használhatóságáról. Az éles feladat ez esetben néhány rövid filmjelenet leforgatása volt csoportonként, melyek együttesen — igazodva a helyszíni adottságokhoz — a Gyilkosság az Orient Expresszen történetét voltak hivatottak kiadni. A forgatókönyv és werk-naptár elkészítéséhez természetesen PIXMA nyomtatókat vehettek igénybe a versenyzők.

A rendezvényt sikeresnek minősíthette a Canon, hiszen — bár voltak ugyan hozzáértők szép számmal a meghívottak között — olyanok is sikerrel használták amatőr képalkotó eszközeiket (Canon DC22 DVD alapú videokamerát, PIXMA ip2500 nyomtatót és a Digital Ixus fényképezőgépeket), akik azelőtt ezekkel a modellekkel még sosem dolgoztak.

 

 

_dsc7474x_.jpg

 

 

 

chiefcameraman.jpg

 

 

 

team2.jpg

 

 

 

_dsc7496x__k.jpg

 

 

 

 

_dsc7508x_.jpg

 

 

 

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.