Hirdetés

Skylake processzor is lehet egy mini és passzív PC-ben



|

Ventilátorok nélkül dolgozik a Zotac ZBOX C szériája.

Hirdetés

A Zotac ZBOX C szériáját arról lehet megismerni, hogy apró asztali gépek alkotják, amelyek ventilátorok nélküli hűtéssel dolgoznak. Ez azt jelenti, hogy bárhol elférnek, miközben teljesen némán működnek. 

Hirdetés

Természetesen a passzív hűtéshez általában alacsony fogyasztású processzor társul. Az idei évben azonban néhány igen érdekes modell is akad a szériában. 

Az egyik például az Intel Core i5-6300U típusú Skylake processzorával van felszerelve, tehát nem lehet panasz a teljesítményére.

Ehhez egyébként USB 3.1-es C típusú port is jár, dual gigabites Ethernettel, HDMI-vel, DisplayPorttal, 802.11ac-s WiFi-vel és Bluetooth 4.0-val. Befér a házba még egy 2,5 hüvelykes SSD, valamint 16 GB RAM. 

A kínálatban szintén friss és érdekes újdonság a ZBOX CI323 nano, amibe egy keveset fogyasztó Intel Celeron N3150 Braswell CPU került, maximum 8 GB RAM és 3.0-ás USB-C mellett. Ebben a modellben DisplayPort és HDMI helyett viszont csak VGA port van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.