Hirdetés

Skylake processzoros Chromebook közelít



|

Komoly hardvert kaphat az ASUS új, átalakítható Chromebookja.

Hirdetés

A Chromebook Flip egy szokatlan eszközként jelent meg a piacon tavaly. Ez volt az első Chromebook, ami 10 hüvelykes kijelzőt kapott, és táblagép módban is lehetett használni. Ehhez a kijelzőt 360 fokban hátra lehetett hajtani, és tabletként használni tovább az érintőképernyős, Chrome OS-t futtató gépet. 

Hirdetés

Mivel ez volt az első olyan eszköz, ami megkapta az androidos appok iránti támogatást, ezért később még különlegesebbé vált. Az ASUS pedig a hírek szerint dolgozik az utódján

Az új, szintén átalakítható Chromebook állítólag sokkal erősebb lesz. Bár hivatalosan semmit nem árultak el, a Chrome Unboxed olyan megjegyzéseket talált a forráskódban, ami egy Cave nevű készülékre utal. 

Ha minden igaz, akkor az ASUS újdonsága érintőkijelzővel rendelkezik, és szintén átalakítható táblagép módba. Benne egy hatodikgenerációs Intel Skylake processzor található. 

A többi specifikációra nem volt utalás, de a Skylake CPU miatt egyértelmű, hogy erősebb gépről lehet szó. Az eredeti Chromebook Flip 1280 x 800-as kijelzőt, Rockchip RK3288-as processzort, illetve maximum 4 GB RAM-ot és 16 GB tárhelyet kapott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.