Hirdetés

Skylake-re épít a Fujitsu tetszetős hibridje



|

Ez a hibrid is a Surface Pro nyomdokait követi.

Hirdetés

A Fujitsu ugyan épp kiszállna a PC-s iparágból, ennek ellenére a 2016-os évre még bemutatott néhány új gépet. Az egyik érdekesebb egy kettő az egyben jellegű hibrid táblagép, ami nagyrészt a Microsoft Surface Pro nyomdokait követi. 

Hirdetés

A Fujitsu RH77/X és a WR1/X táblagépek egyaránt 12,5 hüvelykesek, 1920 x 1080-as kijelzővel, Intel Core i5-6200U processzorral és digitális tollal. 

4 GB RAM került beléjük, akár 256 GB tárhellyel, 802.11ac-s WiFi-vel, Bluetooth 4.1-gyel, microSD-foglalattal, USB 3.0-val és miniDisplayPorttal. 

Mindegyik táblához mágneses billentyűzet jár, illetve a fentebb említett, nyomásérzékeny digitális toll. 

Ezekkel értelemszerűen laptopként is megállják a helyüket, a Windows 10 pedig mindkét módban ideális szoftveres társként működik. 

A praktikus táblák egyelőre csak Japánban lesznek kaphatóak, azt nem tudni, hogy mikor jutnak el a többi piacra is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.