Hirdetés

Smarter Hungary – Nyerjen jövőbe mutató bloggal!



|

Az IBM blogversenyén egy ötletes és hasznos bloggal bárki nyerhet.

Hirdetés

Az IBM Magyarország olyan fiatal, technikai újítások iránt érdeklődő, saját jövőjükről felelősen gondolkozó diákok ötleteire kíváncsi, akik újító szándékú javaslataikkal képesek lennének jobbá tenni a környezetüket. Hogyan lehetne megszüntetni a dugókat? Javítani az egészségügyi ellátáson? Megreformálni az oktatást? Vagy egész egyszerűen jobbá tenni a világot az informatika segítségével?

ibm-smarter-hungary-blogiro-verseny.jpg
 


A témaválasztás szabad, a nevezett blogoknak viszont kapcsolódniuk kell az számítógépek világához. Az indulóknak az IBM Smarter Planet koncepciója nyújt segítséget, melyről a verseny honlapján, a http://smarterhungary.buzz.hu oldalon lehet bővebben olvasni. Itt találhatóak meg a pontos szabályok, itt lehet nevezni a blogot, illetve itt követhető nyomon a többi induló is. Az augusztus 10. és október 31. között zajló versenyen folyamatos, legalább heti aktivitást várnak el a szervezők, a nyerteseket a szakmai zsűri az őszi átadó ünnepségen díjazza.


A verseny kiemelt támogatói a Takforsys Üzleti Informatikai Kft., az Überkonzol és az Xbox 360. További támogatók az LG, az XMS, a cdv-seven m, az EA, a SkinZone és a Mindshare. Médiatámogatók: HWSW, Gamekapocs.hu, Gamestar.hu, Gamechannel.hu Hotdog.hu, és mi magunk, a PC World.


Tehát, ha bármelyik olvasónknak jó ötlete van, melyet blogján megosztana, és ezzel még nyerni is szeretne, itt a helye: http://smarterhungary.buzz.hu

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.