Hirdetés

SMC: 802.11n draft 2.0 minősítés



|

Három új SMC útválasztó dicsekedhet a Wi-Fi Alliance 802.11n draft 2.0 logóval.

Hirdetés

Az SMC Networks három új útválasztója és egy USB adaptere szeptember 10-én megkapta a Wi-Fi Alliance Wi-Fi CERTIFIED 802.11n draft 2.0 minősítést. A BarricadeTM SMCWBR14S-N, SMC7904WBRA-N, SMCWGBR14-N szélessávú router-ek és az EZ ConnectTM Wireless USB Adapter SMCWUSB-N esetében tehát bizonyosak lehetünk abban, hogy együttműködnek más 802.11n draft 2.0 szabványú termékekkel, megfelelnek a biztonsági előírásoknak, ezen felül pedig visszafelé és keresztirányban is kompatibilisek a Wi-Fi készülékek korábbi generációival. A jelenleg minősítést szerzett termékek igazolást kaptak az opcionális Wi-Fi Protected SetupTM programmal való együttműködésről is, amit arra terveztek, hogy megkönnyítse a biztonsági beállítások konfigurálását a Wi-Fi hálózaton belül.


smc1.jpg
Mindhárom új útválasztó megoldást nyújt a nagy sebességű kábel/xDSL vagy ADSL2/2+ kapcsolathoz való csatlakozásra vagy annak megosztására.

 

 

A 802. 11n draft 2.0 minősítés a kompatibilitás mellett nagyobb sebességet, hatótávolságot és sávszélességet biztosít, aminek online játékok, nagy felbontású videó online lejátszása, fájlok megosztása és VoIP során vesszük hasznát. Képesek 300 Mbps adatmásolási sebességet elérni - ez majdnem hatszorosa a 802 11g-nek.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.