Hirdetés

Sok pénzből kápráztatnak el az LG OLED képernyői



|

8,5 milliárd dollárt pumpál az OLED technológia fejlesztésébe az LG.

Hirdetés

Nem titok, hogy az utóbbi időben az LG teljes erejével az OLED kijelzők fejlesztésére koncentrál. Most még jobban rákapcsolnak. 

Hirdetés

A dél-koreai vállalat 8,5 milliárd dollárnak megfelelő összeget pumpál az OLED technológia fejlesztésébe az elkövetkező három év alatt. A tévéktől egészen az autókig és a viselhető eszközökig csinálnak majd képernyőket. 

Az LG nem csak, hogy hisz az OLED panelek képességeiben, de a technológia úttörőjeként a riválisokat és a Samsungot is a háttérbe szoríthatja. 

Az autók és viselhető kütyük esetében szükségszerűek a fejlesztések, elvégre a hajlékony OLED képernyők sok tekintetben a jövőt jelentik. 

A fejlesztés azért is jó, mert így az LG-nek nem kell árban a piac alá mennie. Ez egy olyan tényező lesz, amiért nyugodtan elkérhetik a felárat egy nagy tévénél vagy egy hajlított okostelefonnál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.