Hirdetés

Sok új Apple kütyü érkezik márciusban



|

Több új iPad Pro, piros iPhone 7 modellek és 128 GB-os iPhone SE várható.

Hirdetés

Az Apple a jelentések szerint egy nagy eseménnyel készül márciusra, amelyen számos új készüléket is bemutatna. 

Hirdetés

Márciusban érkezne négy új iPad, egy új szín az iPhone 7-nek és az iPhone 7 Plusnak, továbbá egy iPhone SE megnövelt tárhellyel. 

Azt már november óta halljuk, hogy az Apple egy 9,7, egy 10,9 és egy 12,9 hüvelykes iPad Pro táblagéppel állhat elő most márciusban. A MacOtakara értesülései szerint lesz egy 7,9 hüvelykes modell is, a 10,9 hüvelykes pedig valójában 10,5 hüvelykes lesz. 

Ez utóbbi lesz az, amely szinte keret nélküli kijelzőt kap, és május előtt nem kerülhet forgalomba - szemben a többi modellel, amiket már márciusban haza lehet majd vinni. 

Az iPadek minden bizonnyal támogatják majd az Apple Pencilt, ugyanakkor ez továbbra is külön lesz megvásárolható, kiegészítőként. 

Az iPhone 7-ből és az iPhone 7 Plusból egy piros változat kerül majd forgalomba, míg az iPhone SE-ből egy 128 GB-os verzió. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.