Hirdetés

Sokba kerül a Samsung 256 GB-os microSD-je



|

249 dollárért lehet hazavinni a Samsung legnagyobb microSD-kártyáját.

Hirdetés

A Samsung készen áll rá, hogy piacra dobja az első 256 GB-os kapacitással rendelkező microSD memóriakártyáját, amely a kategóriájában a legnagyobb tárhelyet biztosítja. 

Hirdetés

A kereskedelmi forgalomban jelenleg maximum 200 GB-os microSD-t lehetett szerezni, így a Samsung EVO Plus 256 GB valóban rekordernek számít. 

Csúcskategóriás okostelefonokhoz és táblagépekhez, valamint drónokhoz, akciókamerákhoz és VR-kamerákhoz ideális a Samsung újdonsága. 

A Class 10-es besorolás azt jelenti, hogy az olvasási sebesség eléri a 95 MB-ot másodpercenként, az írási sebesség pedig a 90 MB-ot másodpercenként. 

256 GB-on elfér 12 órányi 4K-s videó vagy 33 órányi full HD-s anyag. Zenéből akár 23 500 MP3 fájl. A Samsung memóriakártyája vízálló, ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek, a mágneses tereknek és a röntgennek is. Júniustól, 249 dollárért lehet hazavinni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.