Hirdetés

Sokkal takarékosabbak lesznek a következő AMD GPU-k



|

Az Arctic Islands GPU-knál nagy hangsúlyt fektetnek a fogyasztásra.

Hirdetés

Az AMD-nek több szempontból is rá kellett és rá kell kapcsolnia, ha versenyben akar lenni az NVIDIA-val, és vonzóbb választásokat kínálni a videokártyák piacán. 

Hirdetés

A Radeon modellekkel kapcsolatban jelenleg az egyik problémásabb terület a fogyasztás és a hatékonyság. Ezen a fronton akarja az AMD, hogy a következő generáció nagy előrelépés legyen. 

A WCCFTech értesülései szerint nagy hangsúlyt fektetnek a wattonkénti teljesítmény kérdésére. 

Az Arctic Islands GPU-k már a 10 nm-es FinFET gyártástechnológiával készülnek majd, és szoftveres optimalizációk is segítik a takarékosságot. 

Legutóbb az AMD ugrásszerű fogyasztáscsökkentést még a Radeon HD 5000-es szériánál tudott végrehajtani, a GeForce GTX 400-as sorozat riválisával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.