Hirdetés

Sokkal több notebookot szállítottak szeptemberben



|

A kereskedők akár 70 százalékkal több noteszgépet is rendeltek a gyártóktól.

Hirdetés

A Microsoft ebben a hónapban indítja útjára a Windows 8 végleges változatát, ez pedig egyben azt is jelenti, hogy a kereskedők a szokásosnál nagyobb készletekkel várják a vásárlókat. A szeptemberi rendelések a vártnál nagyobb mértékben növekedtek.

 

Az áruházak megrendelései tulajdonképpen olyan magasak voltak, hogy a gyártók összességében 30-70 százalékkal több noteszgépek szállítottak az elmúlt egy hónap alatt (augusztushoz viszonyítva). 

 

Az Acer és az ASUS 30, valamint 50 százalékkal több notebookot szállított, míg a HP egy hónap alatt 70 százalékkal többet. Október 26. után hamar kiderülhet, hogy az eladások igazolják-e a magas százalékokat.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.