Hirdetés

Sony egér a Vaio laptopokhoz



|

Apró egér apró noteszgéphez: a Sony bemutatta legújabb, vezeték nélküli egerét.

Hirdetés

A Sony legújabb Bluetooth egerét Japánban mutatta be. Az igen kompakt „rágcsáló" kifejezetten a Sony Vaio P sorozatú, ultrahordozható laptopjához készült, amelyet ez évben mutattak be. A VGP-BMS10 névre hallgató egér alumínium házat kapott, így ellenáll az olyan környezeti csapásoknak, mint egy kis víz, leejtés vagy karcolás. A 800 dpi-s lézeregér 10 méteren belül használható, amely igen jó értéknek mondható ebben a kategóriában.

 

sonyvaiobluetoothmouseeger.jpg
 

 

 

A kis kiegészítőt egyszerűen, a fedlap fel-le húzásával kapcsolhatjuk ki, illetve be, így egy mozdulattal energiatakarékossá is válik, ezen kívül még a görgető gombot is védi. A Sony kisegér augusztustól lesz elérhető 67 dolláros áron, egyetlen negatívum, hogy csak a Windows operációs rendszerrel kompatibilis egyelőre, tehát az OS X és Linux felhasználóknak még egy picit várni kell.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.