Hirdetés

Sony: egyelőre nem lesz passzív 3D tévé Európában



|

Az LG kezdeti sikereit látva sokan azt gondolták, hogy a Sony is belép a passzív 3D-s technológiával az európai piacra, de a cég cáfol.

Hirdetés

A passzív 3D-s technológia sikere már nem is annyira kérdéses, inkább csak várat magára az áttörés. Tavaly még a Panasonic is azt nyilatkozta, hogy nem terveznek az európai piacra passzív 3D-s készülékeket, de aztán idén hamar kiderült, hogy az XT50 típusszámú passzív 3D-s plazma bizony mégis megérkezik hozzánk is ebben az évben.

Noha Kínában gőzerővel terjesztik az új modelljeiket, a Sony UK vezetője mégis azt mondta, hogy azon a piacon kívül egyelőre sehova sem tervezik a szállítást. Persze ez még nem jelent semmit, de a vállalat meggyengült az utóbbi évben, kiszállt az LCD gyártásból is, ráadásul a 3D-s tévék eladási adatai sem azt mutatják, hogy az emberek rákaptak volna az újdonságra, így vélhetően a Sony inkább még kivár - teljesen érthető módon.

Ugyanakkor az LG FPR polarizált 3D-s paneljeiben van lehetőség, nem véletlenül vásárolja ezeket a Sony is saját kínai modelljeihez, ha sikereket érnek el ezen a piacon, talán további lépésekre is ráveszik majd magukat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.