Hirdetés

Sony NW-A800



|

Hamarosan kapható a Sony új, NW-A800-as videó-MP3-lejátszója.

Hirdetés

 

Az NW-A800 a Sony első walkmanje, amely MP3-mak mellett videófájlokat is képes lejátszani. A megfelelő élvezetről a kielégítő mérettel rendelkező kijelző és a Sony hangtechnológia gondoskodnak.

 

A hamarosan megvásárolható videó-MP3-lejátszóját a Sony az iPod fő riválisának szánja. A lejátszó egy 2 inches, QVGA felbontásra (320 x 240) képes kijelzőt kapott, és 2, 4, valamint 8 gigabájtos kapacitású változatok választhatóak. Ibolya, fekete, fehér és rózsaszín színekben érhető el a készülék.

 

sony_walkman_video.jpg

 

A videówalkman remek akkumlátor-élettartammal bír, hiszen zenét 30 órán át, videót pedig 8 óráig képes lejátszani. A tartozékokat tekintve elérhető az NW-A800-hoz szivargyújtó-töltő, minijack, hogy az autó hangrendszerén is megszólaljon, dokkolóegység és csatlakoztatható sztereó hangszórók is. A lejátszó FM-és Bluetooth-egységekkel egyaránt rendelkezik.

 

Európában áprilistól kapható a készülék, amelynek ára 294 dollár (57.000 forint) környékén lesz - ennyiért rendelhető elő a gyártónál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.