Hirdetés

Sony: teljesen normális a PS4 selejtaránya



|

A vállalat tájékoztatása szerint szó sincs katasztrófáról.

Hirdetés

A heteken belül hazánkba is megérkező PlayStation 4 előző pénteken elsőként az Egyesült Államokban és Kanadában vált elérhetővé, az első napokban 1 milliónál is több talált gazdára. Az általános pozitív fogadtatást beárnyékolta, hogy a jelek szerint a kiszállított játékkonzolok jelentős hányada selejtes volt, az Amazon releváns termékoldala alapján az eszközt értékelt vásárlók olyan harmada be sem tudta kapcsolni azt.


Hirdetés


Az állítólag veszteségesen értékesített, továbbá már a gyártósoron szabotált PlayStation 4 selejtaránya ennek ellenére állítólag abszolút normális. A Sony hivatalos tájékoztatása alapján a kiszállított konzolok bő 99 százaléka tökéletesen szuperál, ráadásul úgy tűnik a selejtes termékek esetében sincs tipikus oka a működésképtelenségnek.


A vállalat beszámolója alapján megfeszített tempóban dolgoznak a panaszkodó vásárlók problémáinak orvoslásán, továbbá a valóban defektes PlayStation 4-ek minél előbbi kicserélésén.


(Forrás: Joystick, Amazon)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.