Hirdetés

Sony VAIO J: érintőképernyős minden-egyben PC



|

A Sony VAIO J a minden-egyben PC-k sorát bővíti, érintőképernyővel felvértezve.

Hirdetés

Az utóbbi időben divatos megoldássá váltak a minden-egyben PC-k. A Sony is bemutatta legújabb modelljét, a VAIO J-t. A 21,5 hüvelykes képátlóval rendelkező gép megfelelő hardverekkel állhat új tulajdonosai szolgáltatába.

 

Az 1920x1080-as felbontásra alkalmas képernyő érintésérzékeny, alatta pedig Blu-ray-meghajtót találunk. Legjobb esetben egy 2,66 GHz-es Intel Core i7-620M processzor, 8 GB RAM és egy 512 megabájtos NVIDIA grafikus kártya áll rendelkezésünkre. A 7200 RPM-es, 500 gigabájtos merevlemezről Windows 7 Premium operációs rendszer indul.

 

A jövő hónapban érkező VAIO J mellett az L széria is újdonságként szolgál, utóbbi már 24 hüvelykes méretekkel rendelkezik. Ám míg az 1300 dollártól indul, addig az alap VAIO J 900 dollárért már elvihető lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.