Hirdetés

Sony VAIO L minden-egyben PC



|

A VAIO termékpaletta egy 24 hüvelykes, minden-egyben asztali PC-vel gazdagodott.

Hirdetés

A Sony európai képviselete bemutatta legújabb minden-egyben PC-jét, amely a VAIO termékpalettát bővíti. A vékony és divatos külsejű minden-egyben asztali gép a VAIO L széria nevet kapta, amelybe jelenleg egy 24 hüvelykes modell tartozik, Full HD-s (1920 x 1080), LED-es háttérvilágítású érintőképernyővel.

 

Az Intel Huron River platformjára épülő PC fényes fekete borítást kapott, ami egy 2 GHz-es Intel Core i7-2630QM négymagos processzort rejt. Ehhez maximum 8 GB RAM társul, valamint egy egy terabájtos merevlemez, DVD-vagy Blu-ray-meghajtó, továbbá egy GeForce GT 540M grafikus kártya.

 

További extrák a 802.11 b/g/n-es Wi-Fi, a Bluetooth 3.0, a HD-s webkamera, a két 5,5 wattos hangszóró, a két USB 3.0-ás port és a HDMI kimenet. A VAIO L-hez 64 bites Windows 7 Home Premium operációs rendszer jár. A VAIO L várhatóan március végétől lesz kapható Európában, ára egyelőre ismeretlen.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.