Hirdetés

Sony Vaio laptopok krokodilbőrben



|

Luxus Vaio laptopok bukkantak fel a Sony kínálatában extra borítással.

Hirdetés

A Sony ismét újít a népszerű Vaio notebook sorozatában. A C-szériás laptopok különleges borítást kapnak, ugyanis krokodilbőr bevonattal is megrendelhetők lesznek pink, piros és barna színváltozatokban. Aggodalomra persze semmi ok, nem öltek meg egyetlen krokodilt sem a készülékek csinosítása érdekében, műanyag utánzatról van mindössze szó. A főként hölgyeknek készített változatok igazán luxus minőséget sugallnak.

 

sony_vaio_pink_brown_red.jpg

A dögös műanyag borítás mindegyik gép esetében Intel Core 2 Duo processzort, NVIDIA GeForce 9200 GS grafikus vezérlőt és akár 8 gigabájt RAM-ot is rejthet. A tárhely 500 gigabájtnyi adat eltárolására alkalmas, mindehhez pedig Windows Vista jár. A Sony Vaio laptopok Japánban debütálnak április 18-án, 1024 dolláros áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.