Hirdetés

Sony Vaio P netbook Windows XP-vel



|

A Sony úgy döntött, hogy nem Vistával szereli fel új netbookját.

Hirdetés

A Sony Vaio P sorozata igen népszerű, főként a márka iránt rajongók körében. Ennek oka egyszerű: a netbook igen pici, nagyon szép és kis mérete ellenére kiemelkedően jól használható billentyűzetet kapott, emellett a márkanév is a megbízhatóságot sugallja. A friss, ultra-hordozható méretű Vaio VGN-P50 nevet kapott netbook 1,33 gigahertzes Intel Atom Z520 processzorral, Wi-Fi, WAN és Bluetooth adatkapcsolattal a fedélzetén indul hódító útjára és ami igazán meglepő, Windows XP operációs rendszerrel, abból is a Home Edition SP3 változattal.

sony-vaio-p-xp-japan.jpg
 

A japán vásárlók számára igazán jó hír, hogy június 6-tól az ott árusított Sony Vaio P50 2 gigahertzes Z550 Atom processzorral és akár 256 gigabájtos SSD-vel is megvásárolható, extra opcióként WLAN is elérhető. Egyelőre ilyen formában hazánkban biztosan nem jutunk Sony netbookhoz. A japán, gyárilag „tuningolt" változat ára 85 ezer jen, azaz nagyjából 900 dollár.

 

vaio_p_sony_1.jpg
 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.