Hirdetés

Sorozatgyártásban a 64 GB-os SSD



|

Sorozatgyártásba került a Samsung SATA II csatolós SSD meghajtója.

Hirdetés

Normál, 3,5 hüvelykes méretben már régóta vásárolhatunk ilyen típusokat, noteszgépekbe szerelhető változatokból azonban jobbára csak PATA csatolófelületű típusok álltak rendelkezésre. Az új, 1,8 és 2,5 hüvelykes SSD-k mind SATA II csatolófelülettel rendelkeznek, maximális olvasási sebességük 120, maximális irási sebességük pedig 100 megabájt/másodperc körül alakul majd.

 

samsungssd.jpg

 

Az új meghajtók 1500G-s gyorsulást képesek elviselni fél milliszekundum alatt, amely körülbelül háromszor jobb eredmény, mint amire a legjobb merevlemezes meghajtók képesek. Az árazásról egyelőre nincs ifnormáció. A Samsung - ígéretei szerint - az év közepe felé egy 128 gigabájtos változatot is piacra dob.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.