Hirdetés

Sötét gyönyörűségek



|

Az új PIXMA nyomtatók belépő szinten kínálnak csúcsszintű megjelenést.

Hirdetés

A PIXMA sorozat elegáns lakk-fekete modelljeinek sorát gyarapítja az iP1800 és az iP2500. Mindkét készülék négy alapszínből dolgozik, két tintapatronos rendszerben (külön fekete és külön trikolor tank). 4800×4800 dpi felbontással képesek elhelyezni a mindössze két pikoliteres cseppeket a papíron, így — amennyiben hozzák az elődmodellek minőségét — négytintás viszonylatban kiváló árnyalatképzéssel dicsekedhetnek. Az iP1800 70 másodperc alatt készít el egy 10x15 cm-es, szegély nélküli fényképet, ugyanerre az iP2500-es 55 másodpercen belül képes. Az iP1800-as percenként 20 darab egyszínű A64-es oldalt állít elő, és színes szövegnyomtatás esetén is képes 16 oldal/perces sebességre. Az iP2500-as percenként 22 monokróm oldalt nyomtat ki, színesben pedig 17 oldal/perc teljesítményt nyújt.

 

canonip1800__k.jpg

 

Belépő szinten is jár a tartósság, a ChromaLIFE rendszerű tintáknak köszönhetően a gyártó 100 éves színtartósságot ígérhet az albumban elhelyezett fotónyomatokra.

 

 

canonip2500___k.jpg


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.