Hirdetés

SP merevlemez lila köntösben



|

Jön a Silicon Power 2,5 hüvelykes, 1 TB-os Stream S20 külső merevlemeze.

Hirdetés

A nagy teljesítményű sportautók adták a mutatós meghajtók design ötletét. Az új modellek a Silicon Power Stream terméksorát gazdagítják.

Legszembeötlőbb az új meghajtókon a kivitel, a Stream S20 metál-lila fényezést kapott, elülső csúcsán pedig egy sportautókra jellemző hűtőrács motívumot helyeztek el a tervezők. A mutatós újdonságok emellett számottevő kapacitást is kínálnak várhatóan jó teljesítménnyel, 1 TB-os meghajtókról van szó, USB 3.0 csatlakozással. A gyártó előzetes híradása szerint a meghajtóra 70 másodperc alatt másolhatunk fel egy 25 GB terjedelmű adatcsomagot, például egy Blu-ray filmet.

Akár az autóknál, itt is fontos a környezetvédelem. Az energiafelhasználás csökkentése végett a meghajtó 10 perc tétlenség után energiatakarékos (hibernált) módba lép, ahol gyakorlatilag alig fogyaszt áramot. Az energiaellátást közvetlenül az USB port biztosítja, kiegészítő tápra nincs szükség. A 143×81×21 milliméteres méretű készülék számára némi védelmet kínál a mellékelt szövettok, legalábbis a karcolások ellen óv. A szoftveres veszélyek ellen a Norton Antivírus 60 napos próbaváltozatával védekezhetünk, mely több más hasznos alkalmazás mellett letölthető a Silicon Power weboldaláról.

A meghajtó kisebb, 750, 650 és 500 GB-os változata is elérhető lesz, minden változathoz 3 év garanciát ad a gyártó.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.