Hirdetés

Sparkle Calibre X570 megnövelt teljesítménnyel



|

A videokártyára az egyedi és hatékony Arctic Accelero Xtreme hűtőegység került.

Hirdetés

A Sparkle Calibre sorozatába a prémium videokártyák tartoznak; a széria most egy újabb taggal gazdagodott. A gyártó bemutatta a Calibre X570-et, ami az NVIDIA GeForce GTX 570-es kártyájára épül. A vezérlő a referenciamodellhez képest gyárilag megnövelt órajelekkel rendelkezik, és egy kiváló Arctic hűtőegységgel látták el.

 

Egészen pontosan az Arctic Accelero Xtreme hűtőjét tették az X570-re. A hűtőegység 107 alumínium lamellából, öt hőcsőből és három PWM ventilátorból áll, és a kártya GF110-es GPU-ját az ígéretek szerint a gyári megoldáson található légkavaróhoz képest 15 Celsius-fokkal hűvösebben tartja.

 

A Calibre X570 480 CUDA maggal dolgozik, a GPU és shader órajelei 772 és 1544 MHz. A 320 bites memóriabusz 1280 MB GDDR5-ös VRAM-ot kezel, amely 4212 MHz-en működik. A vezérlő támogatja a 3-utas SLI-t, kimenetek tekintetében pedig dual-DVI és mini HDMI csatlakozókkal rendelkezik. A Sparkle a Calibre X570 áráról és elérhetőségéről nem közölt információkat.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.