Hirdetés

Sparkle: egyslotos GeForce GTX 570 - extra hosszú



|

A Sparkle ONE egy olyan GTX 570, amely egyetlen kártyahelyre befér.

Hirdetés

A torták felvágására még mindig inkább a MacBook Air az alkalmasabb, azonban a Sparkle az idei CeBIT kiállításon egy különösen figyelemreméltó hardverelemmel csábítja a nézelődőket. A gyártó magával vitte legújabb videokártyáját, az egyslotos GeForce GTX 570-et (igen, GTX 570).

 

A Sparkle ONE névre keresztelt vezérlő az NVIDIA jelenlegi kínálatából a második legerősebb kártyára épít, mindezt pedig olyan csomagolásban kapjuk meg, hogy egyetlen kártyahelyre befér. A meglehetősen vékony kártya ezért cserébe extra hosszú. Az egy ventilátorral ellátott kártya a GF110-es GPU-ra épít, amely 752 MHz-en működik. A 480 CUDA maggal operáló vezérlő 1280 MB GDDR5-ös memóriát tartogat.

 

A Sparkle ONE két hattűs PCIe csatlakozó segítségével veszi fel a számára szükséges áramot. Támogatja a 3-utas SLI-t, és három videokimenettel rendelkezik - egy DVI, egy HDMI és egy DisplayPort csatlakozó került a hátuljára. Az egy hónapon belül piacra kerülő Sparkle ONE-t sajnos működés közben nem mutatta meg a gyártó, így nem derült ki, éles helyzetben mennyire melegszik fel az érdekes újdonság.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.