Hirdetés

Sparkle: GeForce GTX 580 saját gyártásban



|

A Sparkle a legújabb GTX 580-as kártyáját házon belül, egyedi megoldásokkal gyártja.

Hirdetés

A Sparkle rengeteget fektetett a kutatás-fejlesztési részlegébe, így büszkén mutatták be ennek eredményét. A befektetéseknek köszönhetően sikerült előnyt szerezni az NVIDIA többi partnerével szemben, és a referenciakártya alapján házon belül, saját gyártásban készíteni az új GeForce GTX 580-at.

 

A GeForce GTX 580 V-Go névre keresztelt vezérlőt a Sparkle kék nyomtatott áramköri lappal látta el (a referenciamodelleknek fekete van). Emellett a hátul található két DVI port színét is lilára változtatta a Sparkle. További módosítás a dual slotos hűtő, amely gőzkamrás technológiát használ (ez szintén a Sparkle védjegye).

 

Az 512 CUDA maggal rendelkező kártya GPU, shader és memória órajelei 772, 1544 és 4008 MHz. A 384 bites memóriabusz 1536 MB GDDR5-ös VRAM-ot kezel. A Sparkle nem adott ki információt a vezérlő áráról, azonban várhatóan 525 dollár körül mozog majd az árcédula értéke.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.