Hirdetés

Spinpoint F4 merevlemez a Samsungtól



|

A Samsung bemutatta legújabb merevlemezét, a Spinpoint széria F4-es tagját.

Hirdetés

A Samsung bemutatta legújabb merevlemezét, amely a Spinpoint szériába tartozik, és az F4-es fedőnevet kapta. A gyártó a nagyobb teljesítményű PC-khez szánja a 3,5 hüvelykes, szabvány méretű HDD-t, amelyet PC-be és szerverbe egyaránt tehetünk.

 

A 7200 RPM-en dolgozó HDD 320 gigabájtos tárhelyet biztosít felhasználója számára. A merevlemezbe a szokásosnál kevesebb mechanikai egység került. Az újdonság 10%-kal jobban teljesít íráskor és olvasáskor az F1-es modellnél, és ráadásul 7%-kal kevesebbet is fogyaszt.

 

A merevlemezbe nem kerültek halogén elemek, így megfelel a RoHS specifikációinak. A HDD-t 3 Gbps-os SATA interfésszel látták el, 8 és 16 MB-os bufferméretekkel lesz elérhető. Az OEM-partnerek számára a meghajtó már elérhető, ára azonban még ismeretlen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.