Hirdetés

Spire BlackDragon tápok játékosoknak



|

A Spire újdonságainak négy grafikus kártya sem jelent problémát.

Hirdetés

A Spire nevéről nem a tápegység az első, ami az eszünkbe juthat, azonban a gyártó most egy új PSU-szériával jelentkezett, amelyet kifejezetten játékosoknak szán. Ez a BlackDragon sorozat, amely három modellt kínál, egy 400, egy 500 és egy 600 wattosat, mindegyiket két 12 voltos ággal.

 

A BlackDragon tápegységek az erősebb videokártyáktól sem jönnek zavarba, az NVIDIA GeForce GTX 580-nal is képesek megbirkózni. Ha több videokártyát szeretnénk, az sem probléma, a Spire újdonságai a négyutas SLI-t és CrossFireX-et egyaránt támogatják - noha ez a teljesítményük alapján a gyakorlatban felvet némi kétséget.

 

A hűtésről egy PWM-vezérelt, kék LED-es, 120 milliméteres ventilátor gondoskodik, ami mindössze 10 dBA-s zajt generál. Mindegyik verzió 80Plus minősítést szerzett, illetve passzív és kikapcsolt állapotban 1 watt alatt marad a fogyasztásuk. A BlackDragon tápok árai 73,50 eurótól kezdődnek.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.