Hirdetés

SSD-ket szégyenítő Verbatim SDHC és SDXC kártyák



|

600× CD írással érhetnénk el ilyen sebességet.

Hirdetés

Az UHS-I átviteli szabvány alkalmazása nagyon megdobta a memóriakártyák sebességét, olyannyira, hogy azok már egy ideje kinőtték az USB 2.0-ás kártyaolvasókat, melyek 30-33 MB/s táján maximálták a másolás tempóját. Szerencsére már akadnak UHS-I kompatibilis és egyben USB 3.0 csatlakozású, villámgyors olvasók, ahogy erről be is számoltunk, ugyanakkor a sebességelőny rendszerint csak a drága és nagy SDXC kártyákat illette meg. A Verbatim most nem csak SDXC, hanem kisebb SDHC kártyamodellekkel is jelentkezett szupergyors kategóriában.

 

 

Több SDHC és egy SDXC modellről ad hírt a közlemény, konkrétan 8, 16 és 32 GB-os szupergyors SDHC modellekkel és egy 64 GB-os SDXC modellel bővül a kínálat. Az SD Association által felállított szabványoknak megfelelve a Verbatim UHS-I SDHC és SDXC kártyák rendkívül gyors, akár hatszázszoros (90MB/másodperc) olvasási és százhatvanhatszoros (25MB/másodperc) írási sebességgel dicsekedhetnek, ezzel a tempóval gyakorlatilag egy SATA merevlemezzel vagy SSD-vel esnek egy sebességosztályba. Ez előnyt biztosíthat videokameráknál, erősebb fényképezőgépeknél a sorozatfelvételek készítésekor illetve egyszerűen hamarabb üzemkész lehet a kamera az exponálást követően. A kártya ás a PC közötti adatmozgatás is drámaian felgyorsulhat.

 

A Verbatim új 16 és 32 gigabájtos UHS-I SDHC memóriakártyái már kaphatóak. A 64 gigabájtos UHS-I SDXC még az idei év folyamán elérhető lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.