Hirdetés

SSD-meghajtók a Zalmantól



|

A dél-koreai gyártó egyenesen két szériával jelentkezik: az egyik SandForce-, a második JMicron-alapú.

Hirdetés

A dél-koreai Zalman úgy döntött, egyenesen két új szériával frissíti fel az SSD-k piacát. A gyártó az N és az S sorozatokkal igyekszik vásárlókat szerezni. Az N széria SandForce vezérlőre épít, míg az S széria JMicron-alapú kontrollert használ.

 

Mindegyik meghajtó 2,5 hüvelykes kialakítást kapott, 3 gigabit per másodperces átvitelre képes SATA interfészen át kommunikálnak, továbbá rendelkeznek TRIM támogatással. Az S széria maximális adatátviteli sebessége 280 és 210 MB per másodperc olvasás és írás terén, ugyanez az N sorozat esetében 280 és 270 MB per másodperc.

 

Az S széria 32, 64 és 128 gigabájtos változatainak ára 100, 150 és 250 dollár lesz. Ami az N sorozatot illeti, 64 és 128 gigabájtos modellek lesznek kaphatóak, 170 és 290 dolláros árakon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.