Hirdetés

SSD nagyhatalommá válik a SanDisk



|

Nem aprópénzzel gurigázik a vállalat: több, mint egymilliárdért vásárolt be.

Hirdetés

A nagyvállalati adattárolás egyik legmeghatározóbb szereplőjét, a Fusion-io-t zsákolta be magának a SanDisk, méghozzá nem aprópénzért, hanem 1.1 milliárd dollárért.

Hirdetés

Bár a Fusion-io nem annyira ismert márka az otthoni számítástechnikában, a vállalat nagyon is meghatározó szereplő a piacon: 2007 óta többek között olyan cégekkel kötöttek szerződést "ipari SSD" megoldásokra, mint a Facebook, a Twitter, vagy éppen az Apple. Ha a felvásárlást a hatóságok engedélyezik (erre a harmadik negyedévig jó eséllyel várni kell), a SanDisk az otthoni informatikából egyetlen egy tollvonással beáll a nagyvállalati SSD gyártók vezetőinek sorába.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.